çocuklara hediye vermek

Çocuklara hediye vermek isteyenlere 10 fikir

Çocuklara hediye vermek her zaman kolay bir şey gibi gözüküyor olabilir fakat çocuk ile arada çağ geçtiği için verilecek hediye her zaman değişebilir. Size çocuklara hediye olarak verilebilek en güzel hediyeleri sunmaya çalıştık.

Doğum günleri her zaman önemlidir, ancak çocuk doğum günü olduğunda daha da özeldir! Çocuğunuzun (hatta yeğeninizin veya yeğeninizin) doğum günü yaklaşıyorsa, onun için büyük bir parti planlamış ve birçok insanı davet etmiş olmalısınız (büyük işler planlamayı seviyorsanız). Peki ya hediye? Çocuğunuz için sevimli ve süslü bir hediye aradınız mı? Çocuğunuz için sevimli kıyafetler alacağınızı düşünüyorsanız, o zaman bu süslü bir hediye değildir ve çocuğunuz bunları bir hediye olarak beğenmeyebilir. Çocuğunuza  özel bir şey hediye etmek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız benzersiz doğum günü hediyesi listesine bakın. Yalnızca benzersiz olmakla kalmayıp aynı zamanda kişisel bir dokunuşa sahip olan fikirlerin bir listesini bir araya getirdik.

 

çocuklara hediye

yılbaşında hediye alan çocuk

Barbie’ler ve Bebekler için Stil Seti

Barbie ve bebekler asla modası geçmeyecek ve kızlar için mükemmel bir hediye oluşturmayacak. Bir kıza güzel bir şey hediye etmek istiyorsan, onun için bir oyuncak bebek al. Bir şekillendirme kiti ile tamamlayabilirsiniz. Oje, saç fırçası , klipsler , saç bantları ve bu seti oluşturan bazı öğeler, bebeği birçok güzel şekilde şekillendirmesine yardımcı olabilir.

Erkek çocuğa hediye fikirleri

Çocukken bu hediyeyi almış olmalısın ve onu sevmiş olmalısın, değil mi? Çocuğunuza bir çift dürbün hediye etme ve eğlencesini ona bırakma zamanı! Onu nereye giderse gitsin taşıyacağından emin. Oyuncak dürbünlerin kullanımı kolaydır ve oldukça dayanıklıdır. Çocuğunuz bunu kullanabilecek ve oyunlarının bir parçası haline getirebilecek ve birisini gözetleyen gizli bir ajanın rolünü oynayabilecektir. Çocuğunuza mahalledeki kuşları gözlemlemeyi veya gökyüzünde uçarken bir uçağı takip etmeyi de öğretebilirsiniz.

hediye vererek çocukları mutlu etmek

hediye alan çocuk resmi

Kumbara

Çocuğunuza erken yaşta tasarruf alışkanlıkları aşılamak istiyorsanız, çocuğunuz için sevimli küçük bir kumbara alabilirsiniz. Ona sevimli bir para bankası hediye ederek bu alışkanlığı teşvik edin ve telkin edin . Bunlar çeşitli stillerde mevcuttur, çocuğunuzun beğeneceğini düşündüğünüz bir tanesini satın alın. Yatak odasında harika bir arkadaş olacak ve ona tasarruf alışkanlıkları aşılayacak.

Çizim tahtası

Bugünün çocukları istedikleri her şeyi dijital bir tablette yapmayı tercih edecekler. Bunu, sanatın fizikselliğini geri getiren fiziksel bir eskizle değiştirin. Manyetik boncuklar, çocuğunuzun hayal gücünü taklit edecek ve sanatı ellerine geri getirecek şekilde düzenlenir.

Jenga çocuklara hediye vermek

Deneyimsiz ellerle tamamlanan çevik parmaklar, bu heyecan verici oyunu oynamak için en iyi kombinasyondur. Blokları bir kule oluşturacak şekilde düzenlerken çocuğunuza da katılabilirsiniz ve ardından her bir parçayı tamamen düşene kadar yavaşça dışarı çekebilirsiniz. Her parçaya küçük bir aktivite karalamak için bir kalem kullanın ve oyunu iki kat daha eğlenceli hale getirin

Astronot Nevresim seti en güzel hediye olabilir

Yatma vakti geldi ama bu, özellikle astronomik rüyaları olan bir çocuksanız oyun süresinin bittiği anlamına gelmez. Yıldızlara seyahat etmeyi hayal eden genç için, onu aya gönderecek bu yorgan setini seçin. Bütün gece astronot olabilirlerse kim yatağa girmeyi düşünür?

Her zaman lego alabirlisin

Çocuklar için hediye almak aslında çok kolay. Her yerde bulunan LEGO bina setleri, herhangi bir genç çocuğun oyun alanında doğal ortamlarında görülebilir. Bir yuva alanı ve bina için bir oyun yüzeyi sağlayan bu muhteşem masayı seçmek, blokların yoldan çıkmasını önlemeye yardımcı olur. Her dekoru tamamlamak için parlak veya ana renklerde mevcuttur.

Oyuncak direksiyon çocuklara hediye vermek

Arabada kullanım için mükemmel ancak evde de çok eğlenceli olan bu direksiyon simidi, devir, honlama, aydınlatma ve gerçekçi hız sesleri çıkarırken saatlerce yaratıcı oyunu teşvik edecek.

Barbie'ler ve Bebekler için Stil Seti veya Çocuğunuza bir çift dürbün hediye etme ve eğlencesini ona bırakma zamanı! Onu nereye giderse gitsin taşıyacağından emin. Oyuncak dürbünlerin kullanımı kolaydır ve oldukça dayanıklıdır.
Çocuğunuza erken yaşta tasarruf alışkanlıkları aşılamak istiyorsanız, çocuğunuz için sevimli küçük bir kumbara alabilirsiniz. Ona sevimli bir para bankası hediye ederek bu alışkanlığı teşvik edin ve telkin edin .
Her yerde bulunan LEGO bina setleri, herhangi bir genç çocuğun oyun alanında doğal ortamlarında görülebilir. Bir yuva alanı ve bina için bir oyun yüzeyi sağlayan bu muhteşem masayı seçmek, blokların yoldan çıkmasını önlemeye yardımcı olur. Her dekoru tamamlamak için parlak veya ana renklerde mevcuttur.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.