Okul öncesi çocuk için hediye fikirleri

Okul öncesi çocuk için hediye fikirleri nelerdir?

Beş yaşındaki çocuklar gerçek anlamda sosyalleşiyor ve grup oyunlarını ve oyunlarını seviyorlar, bu nedenle 5 yaşındakiler için en iyi hediyeler klasik masa oyunlarını içeriyor .Benmerkezciliğinden büyümeye başlıyorlar, böylece başkalarının bakış açısını anlayabiliyorlar. 4 yaşını bırakıp 5 yaşına girdikten sonra , okula yeni zorluklarla ve aynı zamanda daha fazla odaklanarak başlarlar, bu da ince motor görevleri ve karmaşık fiziksel aktivitelerin üstesinden gelmelerine yardımcı olur. peki okul öncesi çocuk için ne almalıyım? hadi öğrenelim..

4 yaşındakiler için en iyi hediyeler ve oyuncaklar, hayal güçlerinin canlanmasına yardımcı olur. 3 yaşını bırakıp 4 yaşına girdiklerinde , küçükler hikaye anlatıcılığı, taklit oyunu ve keşifle büyülenir. Ayrıca arkadaşlarla iç içedirler ve yan yana oynamak yerine sırayla oynamaya başlarlar.

Altı yaşındaki çocuklar bir dakikada gülüyor. Anaokulundan birinci sınıfa geçerken , 6 yaşındakiler için en iyi oyuncaklar mizah ve adil oyun anlayışlarını yakalar ve birlikte çalışmalarına yardımcı olur.

Ayrıca heyecan verici bir süper gücü serbest bırakmaya başlıyorlar : okumak . Gelişmekte olan okuyucular, resimli kitaplar, komik grafik romanlar , kolay okuyucular ve ebeveynlerin geceleri okuyabileceği daha uzun bölüm kitaplarından oluşan bir karışımla becerilerini geliştirmeyi takdir edeceklerdir .

Çocuklara Kütüphane Hizmeti Derneği başkanı, “Okumayı öğrenmeye başladıklarında, gerçekten tüm okumaların onları onaylamasını istiyoruz” dedi. Bu , 6 yaşındakiler için en iyi kitapların , ister resimli kitaplara ister spora ilgi duymalarına izin verdiği anlamına gelir .

Küçükken telsiz sahibi olmak isterdim benim için ilgi çekici bir hediyeydi fakat annem bulamamıştı. Çocuk telsizi şu anda okul öncesi çocuğa hediye edilebilir.

Okul öncesi çocuk için hediye

Okul öncesi çocuk için hediye

Okul öncesi çocuğa ne hediye etmeliyim?

Çocuğumuzun beyin ve vücut gelişimine çok önem veririz. Bu yüzden oyuncaklar ve besin değeri yüksek yiyecekler alırız. Cidden, çocuklarınız için alışveriş yapmak ne kadar zor? Daha da zor olan, başka birinin çocukları için alışveriş yapıyorsanız! Bugünlerde çocuklar, isteyebilecekleri ve ihtiyaç duyabilecekleri her şeye (ve daha fazlasına) zaten sahipler.

Dışarıda seçim yapabileceğiniz çok fazla hediye fikri var ve oldukça zor olabilir. Öğrenme / eğitim, oyuncaklar, teknoloji, oyunlar ve tabii ki ‘brüt’ gibi çeşitli kategorilerde en popüler fikirlerden bazılarını seçtik. Bunların çoğu en az 3 yaşındaki çocuklar için uygundur ve bazıları da 6 yaş için.

çocuk için hediye Tablet 

Artık tabletinizi veya telefonunuzu tüm uygulamaları ve oyunlarıyla karıştırmak zorunda değiller! Bu, çocuklara karşı korumalı o ünlü çantaya sahip en yeni çıkan tabletidir (zaman zaman bir şeyleri nasıl bozabileceklerini bilirsiniz). Onlar için bolca yer olacak 32 GB depolama alanına sahiptir ve onlara 7 saate kadar okuma süresi, video oyun oynama veya tam şarjla video izleme ve çok daha fazlasını verebilir. Ayrıca pembe ve mor gibi diğer renklerde de gelir.

Okul öncesi çocuk için hediye fikirleri

Okul öncesi çocuk için hediye fikirleri

Akıllı lamba

Geceleri karanlıktan biraz korkan küçükleriniz varsa veya odalarını tamamen yeni bir havaya kavuşturmak için farklı renk tonlarını seven daha büyük çocuklarınız varsa bu mükemmel bir seçimdir. Ebeveynler olarak, bir zamanlayıcı ayarlamak, sabah uyanmalarına yardımcı olmak, gök kuşağı dans partisi ayarlamak ve çok daha fazlasını yapmak için onu kullanabiliriz.

çocuk için hediye Banyo bombaları

Küçükleri küvete sokmanın harika bir yolu! Bu sihirli banyo bombaları sadece küvet zamanını süper köpüklü ve renkli yapmakla kalmayacak, aynı zamanda banyo bombası tamamen çözüldüğünde ortaya çıkacak sihirli küçük bir oyuncak var. 5 Sete Gel!

Tablet hediye etmek, Akıllı lamba yada Banyo bombaları okul öncesi çocuk için en güzel hediyelerdir.
Geceleri karanlıktan biraz korkan küçükleriniz varsa veya odalarını tamamen yeni bir havaya kavuşturmak için farklı renk tonlarını seven daha büyük çocuklarınız varsa bu mükemmel bir seçimdir.
Artık tabletinizi veya telefonunuzu tüm uygulamaları ve oyunlarıyla karıştırmak zorunda değiller! Bu, çocuklara karşı korumalı o ünlü çantaya sahip en yeni çıkan tabletidir (zaman zaman bir şeyleri nasıl bozabileceklerini bilirsiniz).

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.