Çiçek buketi nedir? Çiçek Buketi Bakımı Detayları

Çiçek buketi nedir?

Çiçek buketi aynı renk ve tür çiçeklerin birleşiminden oluşan ya da tam tersine farklı renk ve farklı tür çiçeklerden oluşan kucak dolusu mutluluğa verilen addır. Bazen birkaç adet çiçekten oluşan bazen de dolu dolu bir çiçek buketi ile karşılaşabilirsiniz. Kalite Çiçek firması olarak biz daima kucak dolusu mutluluk sevdiğimiz için birkaç adet çiçek ile karşılaşma imkanınız azdır bizler çiçekleri cömertçe kullanmayı seven bir ekibiz.

Herkes çiçekleri sever ve elbette en sevdikleri bir çiçek türü ve rengi vardır. Bu nedenle sahip oldukları özel günlerde onlara en sevdiği çiçeklerden oluşan bir buket satın alır ya da özel olarak sipariş veririz. Eğer tanımadığınız birine çiçek buketi hediye edecekseniz de bunun için endişelenmenize hiç gerek yok çünkü online kataloğumuzda yer alan her çiçek buketi ihtişamlıdır ve her alıcının beğenisini alabilirler.

Çiçek buketleri kimlere gönderilir?

Çiçek buketi çeşitleri

Kalitecicek.com olarak daima mevsimine uygun yani taze çiçekleri tercih ettiğimiz için ve de doğaya olan saygımızdan dolayı asla endemik türleri tercih etmeyip kısa sürede yetişen ve kısa süreli hayata sahip olan çiçekleri tedarik ediyor ve çiçek buketi çeşitleri olarak online kataloğumuzda sergiliyoruz. Çiçek buketi çeşitleri arasında gül, papatya, lilyum, gerbera, lale ve daha birçok çiçek türü ve rengi yer alıyor.

Bazıları tek renk ve tek tür bazıları da rengarenk olabiliyor. Çiçek buketi satın aldığınızda daha uzun süre hayatta kalabilsin diye buket ile birlikte çiçek tozu gönderiyor ayrı olarak da çiçek buketi bakımı hakkında detaylı bilgi sunuyoruz. Diğer yazılarımız belirttiğimiz gibi bu yazımızda da çiçek buketi bakımı hakkında bilgi sunup daha uzun süre hayatta kalmalarını sağlamak için destek vermek isteriz.

Çiçek buketi bakımı ipuçları;

  • Çiçek buketini teslim aldıktan sonra vazoya yerleştirmeyi unutmamalısınız. Ne kadar çabuk vazoya konulursa o kadar uzun yaşarlar.
  • Vazo içerisine az miktar su ve çiçek tozunu eklemelisiniz.
  • Su içerisine bir çay kaşığı toz şeker ekleyerek daha uzun süre hayatta kalmalarına destek olabilirsiniz.
  • Sararan çiçek saplarını düzenli olarak kesmelisiniz.

Bu ipuçlarına dikkat ederseniz çiçekler daha uzun süre hayatta kalırlar ve ortamın neşesi biraz daha fazla sürmüş olur.

Çiçek buketi fiyatları

Çiçek buketi fiyatları konusunda en uygun fiyatların bizde olmasından eminiz ve bu hususta çok iddialıyız. Sizler için en kaliteli ve taze çiçekleri zamanında tedarik edip uygun fiyatlarla online kataloğumuzda sergiliyor ve siparişinizle birlikte alıcınıza teslim ediyoruz. Çiçek buketi fiyatları içerisine teslimat ücreti de dahildir ve hızlı teslimat ya da aynı gün teslimat gibi hizmetlerimiz için de ek ücret talep etmeyiz.

Online mağazamızdaki çiçek buketi fiyatları için ürün görsellerinin alt kısmına bakabilirsiniz. Buket çiçek için fiyatlar çiçek türü, çeşidi, sayısı ve daha birçok özelliği göz önüne alınarak değişkenlik gösterebilir. Düzenli olarak yaptığımız kampanya ve sunduğumuz fırsatlardan yararlanabilmek için bizleri günlük ziyaret edebilirsiniz. Mevsime, özel güne ve satış sayılarımıza yönelik olarak düzenli bir şekilde indirimli ürünler ve indirim kodları sunuyoruz. Bizi dilerseniz sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

Çiçek buketi nasıl hazırlanır

Çiçek buketi nasıl yapılır?

Kalite Çiçek firmasında çiçek buketi aşkla yapılır. Ekibimiz tarafından en taze ve kaliteli olanları seçilip tedarik edildikten sonra çiçek tasarımcılarımız tarafından sanatsal şekilde işlenip online kataloğumuzda önünüze sunulur ve sipariş vermenizle birlikte tekrar hazırlanıp alıcınıza teslim edilir. Her sipariş farklı bir şekilde hazırlandığından her biri eşsizdir.

Sizler çiçek buketi yapmak istiyorsanız dalından (endemik olmayan ve kısa süreli olan) çiçekleri kesip birleştirdikten sonra süsleme malzemelerinizi kullanarak bir buket hazırlayabilirsiniz. Bunu yapmadan önce online kataloğumuzda fiyatlara bakmanızı tavsiye ederiz. Uğraş vermeden en güzel hediyeyi sunmak için küçük bir bütçe yeterli olacaktır.

Çiçek buketi nasıl kurutulur?

Hanımlar aldıkları hediyeyi saklamayı çok severler ve bu hediyeler arasında çiçekler en başta gelir. Saksı çiçekleri bir buket çiçekten elbette daha fazla yaşar fakat buket çiçek sahibi olanlar da onları kurutup dilediği kadar saklayabilirler. Buket çiçek kurutmak için kitap arasında saklamak ve mikro dalga fırın kullanmak gibi yöntemler mevcut. Bir dakika içerisinde çiçek kurutma işlemini tamamlamak için çiçekleri mikrodalga fırında kurutabilirsiniz. Ardından üzerlerine saç spreyi sıkıp dökülmelerini engelleyebilirsiniz.

Dilerseniz kurutulmuş şekilde kullanabilir ya da dekor eşyası yapabilirsiniz. Dekor eşyalarından biri kurutulmuş çiçeklerden kapı süsü yapmak olabilir.

Çiçek buketi aynı renk ve tür çiçeklerin birleşiminden oluşan ya da tam tersine farklı renk ve farklı tür çiçeklerden oluşan kucak dolusu mutluluğa verilen addır. Bazen birkaç adet çiçekten oluşan bazen de dolu dolu bir çiçek buketi ile karşılaşabilirsiniz.
Çiçek buketi çeşitleri arasında gül, papatya, lilyum, gerbera, lale ve daha birçok çiçek türü ve rengi yer alıyor.
Sizler çiçek buketi yapmak istiyorsanız dalından (endemik olmayan ve kısa süreli olan) çiçekleri kesip birleştirdikten sonra süsleme malzemelerinizi kullanarak bir buket hazırlayabilirsiniz.
Saksı çiçekleri bir buket çiçekten elbette daha fazla yaşar fakat buket çiçek sahibi olanlar da onları kurutup dilediği kadar saklayabilirler. Buket çiçek kurutmak için kitap arasında saklamak ve mikro dalga fırın kullanmak gibi yöntemler mevcut. Bir dakika içerisinde çiçek kurutma işlemini tamamlamak için çiçekleri mikrodalga fırında kurutabilirsiniz. Ardından üzerlerine saç spreyi sıkıp dökülmelerini engelleyebilirsiniz.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.