Değişik hediyeler

Değişik hediyeler bulmak artık çok kolay

Anneniz, erkek arkadaşınız veya arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız için alışveriş yapıyor olun, her seferinde mükemmel hediyeyi bulmak zor olabilir. Değişik hediyeler her zaman daha büyük mutluluklar getirebilir. Doğum günlerinden özel günlere ve yılbaşına kadar, unutulmaz bir hediye ile onlara değer verdiğinizi gösterin. Eşsiz, türünün tek örneği hediye fikirlerimizle hediyenizin sıkıcı olmaktan başka bir şey olmadığından emin olacağız.

Bazı insanlar için alışveriş yapmak imkansızdır. Belki zaten her şeye sahipler ya da belki minimalizmi yeni boyutlara taşıyorlar ve artık “şeyler” istemiyorlar. İkinci kampa düştüğümü itiraf ediyorum ve Noel geldiğinde ailemi çıldırtıyor.

Nedeni ne olursa olsun, alışverişi zor olan insanlar sizin açınızdan biraz daha fazla yaratıcılık gerektirir. Neyse ki, en zorlu alıcılar için bile olağanüstü hediyeler almak her zamankinden daha kolay. Her zamanki sıradan hediyeleri unutun. Bu sefer onlara gerçekten kullanabilecekleri bir şey verin.

Kullanışlı mutfak aletlerinden kişiselleştirilmiş hediyelere kadar, insanlar için alışverişi bile zor olan bir şeyler bulacaksınız. Hiç görmedikleri benzersiz hediyelerden alışveriş yapın ve onlara sevecekleri bir şey verin fakat bu değişik bir hediye olsun bu sefer.

Değişik hediyeler

Değişik hediye fikirleri

Değişik Doğum Günü Hediyeleri

Her şeye sahip olan kişi için ne alınır? Tabii ki değişik bir hediye. En yeni teknoloji aygıtı için sırada bekleyen tipte ve filmlerde, kitaplarda ve daha fazlasında en son haberleri öğrenen birini arıyorsanız, onlara ne alacağınızı bilmek zor olabilir. Neyse ki, firmalar her gün yeni bir ürün piyasaya sürüyor, bu nedenle her zaman benzersiz, beklenmedik ve onları şaşırtacak harika bir şey var.

Hediyenle bir not mu gönderiyorsun? İşte bazı ilham kaynakları:

  • “Sen şimdiye kadarki en şefkatli insansın! Tüm dileklerinin gerçekleşmesini hak ediyorsun.”
  • “Birinin isteyebileceği en iyi arkadaşsın. Her zaman orada olduğun için teşekkürler.”
  • “Herhangi bir çocuğun isteyebileceği en düşünceli ve şefkatli anne olduğunuz için teşekkür ederim.”
  • “Yaptığın her şey için minnettarlığımın bir göstergesi. Seni seviyorum.”
  • Tanıdığım en havalı adama mutlu yıllar. Şerefe! “
  • “Nişanınız için tebrikler! Size ve sevginize ömür boyu mutluluklar dilerim. “

İlgi alanlarına dayalı bazı harika hediye fikirleri:

  1. Çevre Dostu Hediyeler
  2. Bahçe Hediyeleri
  3. Balıkçılık Hediyeleri
  4. Müzik Hediyeleri
  5. Golf Hediyeleri

Çok iyi tanımadığınız biri için ne alacaksınız?

Sıradan tanıdığınız biri için alışveriş yaparken, uygun bir hediyenin ne olduğunu bilmek zor olabilir. İşte tanıdıklar için bazı harika hediye fikirleri:

  • El yapımı sabunlar ve losyonlar
  • Gurme yiyecek hediyeleri veya gevşek yaprak çaylar
  • Zarif mumlar ve küçük dekor parçaları
  • Özel sabit veya ince yazı kalemleri
  • Kullanışlı, cep boyutunda araçlar ve araçlar
  • Rahat terlikler veya eğlenceli baskılı çoraplar

Fırsatlara göre 2020 benzersiz hediye fikirleri:

Değişik hediyeler

Değişik hediyeler

  • Sevgililer Günü Hediyeleri
  • Anneler Günü Hediyeleri
  • Babalar Günü Hediyeleri
  • Tatil Hediyeleri
  • Düğün hediyeleri

Bir Deneyim

Çoğumuz zaten yeterince eşyaya sahibiz. Oturma odalarımızı karıştırmak için başka bir bibloya ya da bir veya iki gün oynamak için başka bir oyuncağa ihtiyacımız yok.

Fiziksel öğelerin ötesinde düşünün ve bunun yerine bir deneyim verin. Bir etkinlik veya deneyim için ön ödeme yaptığınızda, arkadaşınız veya aile üyeniz hatırlamak için eğlenceli bir macera yaşar ve muhtemelen yeni beceriler ve anılar kazanır – bunların hepsi yeni bir iPhone hoparlöründen veya bir çift ayakkabıdan çok daha değerlidir.  Tiyatro,sinema,opera,sıcak hava balonu turu vb..

Değişik hediyeler her zaman daha büyük mutluluklar getirebilir. Doğum günlerinden özel günlere ve yılbaşına kadar, unutulmaz bir hediye ile onlara değer verdiğinizi gösterin.
Bir etkinlik veya deneyim için ön ödeme yaptığınızda, annenizi hatırlamak için eğlenceli bir macera yaşar ve muhtemelen yeni beceriler ve anılar kazanır - bunların hepsi yeni bir iPhone hoparlöründen veya bir çift ayakkabıdan çok daha değerlidir.  Tiyatro,sinema,opera,sıcak hava balonu turu vb..
Çevre Dostu Hediyeler, Bahçe Hediyeleri Balıkçılık Hediyeleri, Müzik Hediyeleri ve Golf Hediyeleri bu seçim için iyi örneklerdendir.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.