Evlilik yıl dönümü hediye

Evlilik yıldönümü hediye fikirleri

Evlilik yıldönümünüz yaklaştığında hediyeler akıla ilk gelen şeylerdir. Ama hangi hediyeyi vereceğiniz konusunda problem yaşıyorsanız sizin için hazırladığımız makaleyi okumanızı tavsiye ediyoruz.

Evlilik yıldönümü hediye listelerinin uzun bir geçmişi vardır. Ortak yıldönümü hediye listeleri , Halk Kütüphanesi tarafından sağlanan listelere dayanmaktadır, ancak bir çiftin evli olduğu yıllara göre belirli yıldönümü hediyeleri verme geleneği Orta Çağ’a kadar uzanmaktadır.

Kocam ve ben birinci yıl dönümümüze yaklaşırken , her yıl geleneksel yıldönümü hediyeleriyle uyumlu hediyeler seçeceğimiz bir anlaşma yaptık . Nedenini tam olarak bilmiyorum, ama yüzlerce yıldır verilen hediyelerle ilgili bir şeyler bize çekici geldi sanırım.

İncelemek için işte geleneksel evlilik yıldönümü hediyeleri:

İlk yıl hediyesi kağıt; Evliliğin ilk yılı hala temiz bir sayfa ve yeni bir başlangıç ​​olarak kabul ediliyor. Kağıt, kendi hikayenizi yazma yeteneğinizi sembolize eder. İkinci yıl için pamuk, Kağıttan biraz daha dayanıklı olan pamuk, çiftin yaşamlarının daha iç içe geçtiğini gösterir. Üçüncü evlilik yıl dönümü hediyesi deri; Deri, tıpkı bir evlilik güvenlik sunması gerektiği gibi, unsurlardan korur ve korur.

Beşinci evlilik yıl dönümü hediyesi; Kökler ve güç artık yerleşmiş durumda. Güç ve bilgelik, tıpkı bir ağacın büyümeye devam etmesi gibi büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Ona Hediyeler verin. Ahşap servis tepsisi (yatakta kahvaltı ile), ahşap vazo ya da Ahşap bir sallanan sandalye de olabilir. Beşinci yıl dönümü bir dönüm noktasıdır, bu nedenle eşinize ne kadar değer verdiğinizi göstermek çok daha önemlidir. Ancak birlikte bu kadar zaman geçirdikten sonra, bir hediye seçmek daha zor gelmeye başlayabilir. Geleneksel olarak ahşap, ilişkinizin dayanıklılığını simgeleyen beş yıllık yıldönümü hediyesidir . Ancak daha modern bir şey vermek istiyorsanız, çatal bıçak takımı ve safir mücevherler de bu yıl dönümü için klasik sevgi belirteçleridir.

Evlilik yıl dönümü hediye

Evlilik yıl dönümü hediye fikirleri

bunlar geleneksel olanlarlardı. Düşünceli bir yıldönümü hediyesi bulmak zaman içinde teorik olarak kolaylaşacaktır, ancak hala en iyi yıldönümü hediyesi fikirlerini bulmak için çabalıyorsanız, sosyal olarak birbirinden uzak olanlar da dahil olmak üzere her türden partner için birkaç  seçeneği bir araya getirdik

kuyumcu ziyareti

Her kadın şımartılmak ister. Çok pahalı bir şey almak zorunda değilsiniz, yüzük, bileklik kolye gibi cebinize uygun olan bir hediye seçin.

Mutfak malzemeleri

Kadınların ömrünün yarısı mutfakta geçer derler ve bu yüzden ona biraz daha yardımcı olmak için robotlar,makineler,yeni bir masa ya Da mutfak dolaplarını yenilemek gibi ince düşünceler ile değişik bir hediye sunabilirsiniz.

Orta Çağ’da Evlilik Yıldönümü Kutlamaları

Tarihçiler, dönüm noktası yıldönümlerinde farklı hediyeler vermenin orta çağda Orta Avrupa’nın Cermen bölgelerinde ortaya çıktığını söylüyor . Karısı, 25. evlilik yıldönümünde kocasından gümüş çelenk alacaktı . Gümüş, uyumu simgeliyordu. Çift, 50. evlilik yıl dönümlerini kutlamak için hayatta kalırsa, karısına bir altın çelenk verilirdi. Bu değerli metallerin masrafı göz önüne alındığında, bu geleneğin yalnızca zenginler arasında onurlandırılması muhtemeldir.

Bu gelenekler hayatta kaldı ve adlarını gümüş evlilik yıldönümüne ve altın evlilik yıldönümüne ödünç verdi. Bunlar, belirli hediyelerle gösterilen iki dönüm noktasıydı.

Hediye vermek ve onun mutlu olduğunu görmek kadar güzel bir duygu yok bence. Bu yüzden geleneksel ya da modern fark etmeksizin hediye vermeye çalışın. Bütçeyi zorlamadan ve eşinizi de kırmadan hareket etmek çok da zor olmamalı.

Şimdi hediye vermek zamanı bir buket çiçek her zaman hayat kurtarcıdır. Buket sevmeyenlere evde bakması için saksıda götürebilirsiniz.

İlk yıl hediyesi kağıt; Evliliğin ilk yılı hala temiz bir sayfa ve yeni bir başlangıç ​​olarak kabul ediliyor. Kağıt, kendi hikayenizi yazma yeteneğinizi sembolize eder.
Beşinci evlilik yıl dönümü hediyesi; Kökler ve güç artık yerleşmiş durumda. Güç ve bilgelik, tıpkı bir ağacın büyümeye devam etmesi gibi büyümeye ve gelişmeye devam edecek.
Her kadın şımartılmak ister. Kuyumcu ziyareti yapın, Çok pahalı bir şey almak zorunda değilsiniz, yüzük, bileklik kolye gibi cebinize uygun olan bir hediye seçin.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.