erkek öğretmene hediye fikirleri

Öğretmene hediye fikirleri 2 farklı seçenek

Öğretmene hediye mi arıyorsunuz, gerçekten keyif alacakları teşekkür hediyeleri? Size bolca ilham vermek için öğretmenler günü hediyesi fikirlerini derledik. Öğretmeniniz için hem anlamlı hem de faydalı olan mükemmel hediyeyi bulun .

Öğretmenler, çocuklarımızın hayatlarında büyük bir fark yaratıyor. Zihinlerini, kalplerini ve karakterlerini oluşturmaya yardımcı olurlar. Öğretmenler ayrıca her öğrenciye bakıldığından ve bakıldığından emin olur. Bu yüzden öğretmenlerin yaptığı her şey için teşekkür ederek içten minnettarlık göstermek çok önemlidir .

En iyi öğretmenler günü hediyeleri, tekrar tekrar kullanabilecekleri hediyelerdir. Pratik bir hediye için not defteri , mıknatıs ve keçeli kalem gibi öğretmen malzemelerini derleyin ya da Kalemler ve kurşun kalemlerden kitaplara ve dizüstü bilgisayarlara kadar öğretmenleriniz için tüm malzemeleri için bir çanta özelleştirin . Ekstra anlam için ön tarafa bir alıntı ve ifade yerleştirin.

Öğretmen temel ihtiyaç seti ; Her sınıfın temel bilgilere ihtiyacı vardır: ataçlar, silgiler, raptiyeler ve çikolata. Öğretmenlerin en çok ihtiyaç duydukları anda çıkarabilmeleri için temel bilgileri organize bir kutuda derleyin.

Bayan öğretmene hediye

Öğretmene hediye

Bayan Öğretmene hediye fikirleri

Bayan öğretmene hediye listemizde bir buket çiçek ve meyveli şeker ilk sırada ye alıyor. Taze çiçekler, teşekkür etmenin güzel bir yoludur. Orkide veya lilyum gibi uzun saplı bir çiçek deneyin. Öğretmeninizin gününü bir demet meyve şekeri ile tatlandırın. Bunları bir cam kavanoza veya teneke kutuya koyun – öğretmenlerinize süs eşyaları ve okul malzemeleri için ekstra saklama alanı sağlayın.

El yapımı çiçek küpeler ile öğretmeninizin mücevher koleksiyonuna hava katın. Bunları öğretmek için giyebilir, aynı zamanda hafta sonları ve sosyal toplantılarda da kullanabilir. Sınıf kapılarını süsleyerek öğretmeninizi şaşırtın. Gerçekten anlamlı bir teşekkür için öğrencilerden özel notlar ve fotoğraflar ekleyin.

Öğretmenlerinize takdir edecekleri bir hediye çantası veya masa çantası verin . Defterler, kırtasiye malzemeleri ve kalemlerle doldurun . Hediyeyi tamamlamak için bir kurdele ve sevimli bir etiketle bağlayın.

Biraz çikolatayı kim sevmez? Kendinizi çıkartmalarla kişiselleştirin ve ardından bir hediye kutusunu doldurun. Kolay paketleme için bir hediye etiketi ekleyin.

Öğretmenler için minnettarlık göstermek, özellikle çocuğunuzun hem daha akıllı hem de daha nazik olmasına yardımcı olduğunda çok önemlidir.  Sınıfta kullanabilecekleri kişiselleştirilmiş bir hediye ile öğretmeninizin gününü aydınlatın .

  • Güzeller Güzeli Öğretmenime Özel Ayna
  • Öğretmene Özel Hediye Sepetleri
  • Kadın Öğretmene Hediye Kanvas Tablo
  • Yılın En İyi Öğretmeni

Erkek öğretmene hediye fikirleri

Öğretmenler, herhangi birinin hayatının önemli bir parçasıdır ve birinin geleceği üzerinde muazzam bir etkiye sahip olabilir. Size ilham veren bir öğretmen bulduğunuzda, o öğretmene yaptıkları harika iş için minnettarlığınızın bir göstergesi olarak teşekkür etmek harika bir fikirdir.

Erkek öğretmene hediye almak zor değil, Büyüleyici bir masa düzenleyicisi, bir öğretmene, tüm cesaretlendirmesi için ad ve minnettarlık sözleriyle kişiselleştirdiğinizde özel bir hediye yapabilir.

Ekstra özel bir öğretmen, adanmışlığı ve sıkı çalışmasının hak ettiği takdiri hak ediyor. Bu eşsiz ve çekici yeşim elma akrilik plak, bir öğrenciden veya fakülteden iyi yapılan bir iş için ödül olarak olağanüstü bir hediye yapabilir. Bir elma gibi şekillenen ve güvenli bir şekilde kendi ayağına oturan plak, öğretmenin adıyla kişiselleştiriliyor ve ona değer vereceği düşkün bir hatıra olarak sonsuza dek kazınmış iki satır özel kelime.

Minnettarlığınızın bir simgesinden daha fazlası olan beyaz seramik bir kahve fincanı. Kupaya sadece adını koymakla kalmayıp aynı zamanda en sevdiğiniz öğretmene benzemek için saç rengini ve ten rengini de ekleyebileceğinizden, onu alan kişiye uyacak şekilde özelleştirilmiştir. Öğretmenin her gün günlük Joe bardağıyla keyif alacağı gerçekten kişisel bir hediye!

Pratik bir hediye için not defteri , mıknatıs ve keçeli kalem gibi öğretmen malzemelerini derleyin ya da Kalemler ve kurşun kalemlerden kitaplara ve dizüstü bilgisayarlara kadar öğretmenleriniz için tüm malzemeleri için bir çanta özelleştirin
Güzeller Güzeli Öğretmenime Özel Ayna, Öğretmene Özel Hediye Sepetleri, Kadın Öğretmene Hediye Kanvas Tablo ve Yılın En İyi Öğretmeni hediyeleri yeni öğretmene alınmak için en uygun hediyelerdir.
Erkek öğretmene hediye almak zor değil, Büyüleyici bir masa düzenleyicisi, bir öğretmene, tüm cesaretlendirmesi için ad ve minnettarlık sözleriyle kişiselleştirdiğinizde özel bir hediye yapabilir.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.