orjinal hediye fikri

Orjinal hediyeler bu fikirler vermek sizin hobiniz olacak

Orjinal hediyeler denilince ilk akla gelen sadece size özel olan ya da size özel hazırlanmış olan bir hediye. Bu yüzden çok fazla düşünüyor olmalısınız. Orijinal olmak ya da orijinal bir hediye bulmak kolay değil. Hediyeyi vereceğiniz kişiyi iyi tanıyor olmalısınız ilk önce. Hediye edeceğiniz kişiye araba ya da ev bile hediye etseniz orijinal olmayacaktır çünkü ; bu daha önce çok kez yapılmış. Hediyenin orijinal olabilmesi için öznellik katmalısınız. Arabayı herkes hediye edebilir ama ; arabayı kutuya koyarsanız ya da anahtarı bir zarf ile çantasına koyarsanız işte bu orijinal bir hediye haline gelmiş olur.

Orjinal hediyeler için hediye alacağınız kişinin yaşı, hobileri , işi , medeni durumu gibi bir çok kişisel bilgiyi göz önünde bulundurduktan sonra hediye seçimine geçmelisiniz. Fotoğraf seven biri için illa fotoğraf makinesi almak zorunda değilsiniz, bir aylık kurs ücretini ödeyip onu eğitime göndermek daha da heyecan verici olabilir.
Resim yapmayı seven ya da ilgilenen biri için bir resim satın almak kadar güzel bir şey olabilir mi ? İlla ki pahalı olmak zorunda da değil. Resim yeteneğiniz varsa siz yapı bu daha da orijinal hale gelmesini sağlar.

orjinal hediyeler

orjinal hediyeler

Orjinal doğum günü hediyeleri

Tanıdığınız biri ne zaman doğum gününü kutlasa, her zaman mükemmel doğum günü hediyesini bulabilmek istersiniz. Bütçeniz dahilinde orjinal doğum günü hediyesi fikirleri bulmak zor olmak zorunda değil.
Karakalem resim yapan ( ve bunu çok ucuza yapanlar var) kişiler duymuştum sosyal medya hesaplarında, hediye edeceğiniz kişinin bir resmini göndermek onlar için yeterli , ne kadar orijinal bir hediye değil mi ? Hatta çizgi film karakteri şekline getirip çerçeveleyen kişiler de duymuştum.

Şimdi kişiye özel öyle çeşitli hediyeler var ki. Bebeği olacak kişiler için , isim yazılı nevresim takımları , halılar, abajurlar, resimlikler, duvar süsleri ve daha neler neler..

Ailedeki üyelerim doğum tarihleri yazılı koltuk battaniyesi görmüştüm geçen gün. Özellikle yıl dönümü ya da doğum gününü unutanlar için ideal bir hediye .

Orjinal ev hediyeleri

Yeni evlenen çiftler için harika hediye fikirlerim var benim mesela. Sıradan bardak , nevresim takımları gibi hediyeler yerine onların isimleri yazılı mutfak önlükleri , duvarları için modern süsler, avizeler ve daha bir sürü hediye seçeneğini bulabilirsiniz. Ona bulmacalı bir defter gönderin ve buluşacağınız yeri tahmin etsin. Ne kadar heyecan verici ve orijinal bir hediye, dimi?

Yaratıcı ve sıradışı doğum günü hediyeleri mi arıyorsunuz? Onun özel gününde gülümsemesini sağlayacak, benzersiz, eşsiz hediyelerin daha büyük bir koleksiyonunu bulamayacaksınız. Doğum günü kızı kim olursa olsun, anneniz, eşiniz, kız kardeşiniz, kız arkadaşınız veya en iyi arkadaşınız olsun, Gifts.com’un kesinlikle bayılacağı benzersiz doğum günü fikirleri vardır. En iyi kısım? Hediyenize içten bir dokunuş katacak kişiselleştirilmiş özelleştirme ile herhangi bir öğeye kendi dönüşünüzü koyabilirsiniz.

Gününe lezzetli bir fincan sıcak kahve olmadan başlayamayan hareket halindeki bir kız mı? Kesinlikle çocuklarının fotoğraflarıyla özel bir kupaya bayılacak. Belki mutfakta yeni taze tarifler denemeyi seven bir hanımefendi. Durum buysa, en lezzetli kreasyonları için bir araç görevi görecek kişiselleştirilmiş mutfak gereçleriyle yanlış gidemezsiniz. Şüphe duyduğunuzda, çikolata ve çiçeklerle yanlış gidemeyeceğinizi unutmayın.

Arabayı herkes hediye edebilir ama ; arabayı kutuya koyarsanız ya da anahtarı bir zarf ile çantasına koyarsanız işte bu orijinal bir hediye haline gelmiş olur.
Orjinal hediyeler için hediye alacağınız kişinin yaşı, hobileri , işi , medeni durumu gibi bir çok kişisel bilgiyi göz önünde bulundurduktan sonra hediye seçimine geçmelisiniz.
Sıradan bardak , nevresim takımları gibi hediyeler yerine eşlerin isimleri yazılı mutfak önlükleri , duvarlar için modern süsler, avizeler ve daha bir sürü hediye seçeneğini bulabilirsiniz.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.