Sevgiliye Doğum günü hediyeleri hakkında

Sevgiliye Doğum günü hediyeleri neler olabilir?

Bir buket gül, üzerinde onun resmi olan bir doğum günü pastası ve mum ışığında romantik bir akşam yemeği, sevgiliye doğum günü hediyeleri ile şaşırtmak için aklınıza gelen tek şey mi? Bunlardan çok daha fazlasını yapmak ve onu onun için özel kılmak istiyorsunuz, ancak kız arkadaşınızı şaşırtmanın ve bütçenize göre yönetmenin en iyi yolunu bulmak bir görev olabilir. Kız arkadaşınız için mükemmel bir doğum günü sürprizi elde etmede karşılaştığınız ikilemde size yardımcı olmak için, Türkiye genelinde benzersiz sürprizler listemiz var.

Şimdi kız arkadaşınızın doğum gününde bütün bir gün sürprizler planlayın ve onun size yeniden aşık olmasını sağlayın.

Gece yarısı Sevgiliye Doğum günü hediyeleri

Kelimelerle veya kartlarla ifade edilemeyen şeyler şarkılarla daha iyi yapılır. Kız arkadaşınıza en büyülü şekilde mutlu bir doğum günü dilemek için bir grup profesyonel müzisyeni kapısının önüne gönderin, bir ömür boyu hatırlayacağı. Özel gününe başlayacak özel bir konser, size sırılsıklam aşık olmasını sağlayacaktır.

Sabah sürprizi

Ve kız arkadaşınızı 100 renkli balonla dolu bir odaya uyandırarak en sevdiği resimlerin iplere bağlı olduğu sürpriz oyunu devam ettirin. Bize güvenin, bu kadar inanılmaz ve canlı bir şeye uyanmaktan çok etkilenecek.

Öğlen sürprizi

Kız arkadaşınız gizemli dev bir hediye kutusunun kapısını açsın. Kurdeleyi çekip kapağı kaldırdığı an, düzinelerce balonun kutudan fırlarken ciyaklamasını izleyin! İçeri baktıktan sonra, kız arkadaşınızın sizden düzgün bir şekilde paketlenmiş, açılmayı bekleyen bir sürü hediye bulunca daha fazla şaşırdığını izleyin.

Ve kız arkadaşınız doğum gününün daha iyi olamayacağını düşündüğü gibi, ona sizin adınıza en özel kucaklamayı yapması için sevimli, kabarık, dev bir oyuncak ayı gönderin.

Akşam

Günü havuz kenarında en romantik akşam yemeği ile, içten sohbetlerle bitirin.

Sevgiliye Doğum günü hediyeleri

Sevgiliye Doğum günü hediyeleri

Sevgililer günü sürprizleri

  1. El yapımı bir kart yapın

Bütçeye bağlı kalmaya çalışıyorsanız, ancak yine de kız arkadaşınızı sevgililer gününde şaşırtmak istiyorsanız, el yapımı bir kart harika bir fikir. Bir aşk kartı hazırlamak için zaman ayırmak, basit bir jest olmasına rağmen, çok büyük bir etkiye sahip olabilir. Mesaj ister saçma, ister komik veya romantik olsun, yüzünde bir gülümseme olmasını sağlamanın kesin bir yoludur.

  1. Bir hafta sonu gezisi planlayın

Bir çift olarak bir veya iki gece uzaklaşmak harika bir sevgililer günü hediyesi fikridir. Sürpriz bir hafta sonu kaçamağı yapın ve hediye paha biçilmez olacak. Hatta onun için valizini toplamayı, bir Cuma akşamı ofisine gelip onu bir hevesle alıp götürmeyi bile seçebilirsiniz. Alternatif olarak, başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşını görmek için ona biletleri sunun.

  1. Çiçek gönderin

Ona bir düzine kırmızı gül buketi gönderin. birçok çevrimiçi çiçekçinin ertesi gün teslimat teklif ettiği gibi, bu özel gününde ayrı yaşayıp yaşamayacağınızı seçmek için iyi bir seçenektir . Onları ister ofisine ister evine gönderseniz, güzel bir buket çiçek onun yüzüne bir gülümseme koyacaktır.

Sevgiliye Doğum günü hediyeleri hakkında

Sevgiliye Doğum günü hediyeleri çiçek göndermek nasıl bir fikir?

  1. anılarla dolu bir fotoğraf albümü oluşturun

Geçmiş seyahatlerinden olanlar, çocukluk anıları ve ilk tanıştığınız zamandan kalan resimler de dahil olmak üzere en sevdiği tüm fotoğrafları bir araya getirin. Bunları bir fotoğraf albümüne koyun ve her birine komik veya romantik bir başlık ekleyin. Bu düşünceli hediye onu aynı anda hem güldürecek hem de ağlatacak ve muhtemelen sonsuza dek değer vereceği bir şey

 

 

Bir buket gül, üzerinde onun resmi olan bir doğum günü pastası ve mum ışığında romantik bir akşam yemeği, kız arkadaşınızı doğum gününde şaşırtmak için aklınıza gelen en iyi şey olabilir.
Kelimelerle veya kartlarla ifade edilemeyen şeyler şarkılarla daha iyi yapılır. Kız arkadaşınıza en büyülü şekilde mutlu bir doğum günü dilemek için bir grup profesyonel müzisyeni kapısının önüne gönderin.
Bütçeye bağlı kalmaya çalışıyorsanız, ancak yine de kız arkadaşınızı sevgililer gününde şaşırtmak istiyorsanız, el yapımı bir kart harika bir fikir.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.