Sevgiliye yapılacak sürprizler

Sevgiliye yapılacak sürprizler nelerdir? En güzel Sevgili sürprizini yapın

Sevgiliye yapılacak sürprizler o kadar fazla ki aslında . Kız arkadaşını seviyorsun. Onun için kesinlikle bir tanesin. Ve kendinize karşı dürüstseniz, onsuz bir hayatı hayal etmekte zorlanıyorsunuz. Bir aydır, on yıldır, hatta ömür boyu bir ilişki içinde olabilirsiniz, ancak ona onu ne kadar sevdiğinizi göstermek istersiniz.

Bunu okuyorsanız, muhtemelen sizi şaşırtmakta ve sevildiğinizi hissettirmekte oldukça başarılıdır ve bu iyiliğe karşılık vermek istersiniz. Asla korkma! Hiçbir şeyi romantik bir sürprizden daha iyi sevmeyen bir kadın olarak, kız arkadaşınızı şaşırtmak için yapabileceğiniz şeylerin bir listesini hazırladım. Ona her an ne kadar takdir edildiğini göstermek için kullanabileceğiniz tatlı, minik jestlerden her şeyi içerir …

Sevgililer günü yaklaştıkça, hem heyecan artacak, hem beklentiler.

Sevgiliye yapılacak sürprizler

Sevgiliye yapılacak sürprizler

1.       Notlarınızı bırakın

Çantasına ya da paltosunun cebine minik notlar bırakın, onları gördüğünde çok mutlu olacaktır. Ona ne kadar zeki olduğunu, ne kadar güzel olduğunu veya onunla ne kadar gurur duyduğunuzu söyleyin. Onu sevmenin nedenlerinden birini söyle . Ya da (muhteşem, eminim) çizim becerilerinizi ortaya çıkarın ve kendinizi bu şekilde ifade edin.

2.       Radyoda bir anons düzenleyin

Çoğu istasyonun, dinleyicilerin başkalarına mesaj gönderebileceği günün düzenli saatleri vardır. Kısa ama tatlı bir şey yapın ve ona okunacağını bildiğiniz zaman dinlemesini söyleyin.

3.       Yerel gazetenizde duygularınızı ifade edin

Çoğu yerel gazetede bir duyuru bölümü vardır, ancak kız arkadaşınızı ne kadar sevdiğinizi ve ona değer verdiğinizi veya onun ne kadar harika olduğunu söylemenize gerek yoktur. Bir kopyasını alın, sağ sayfada açık bırakın ve görmesi için mesajınızın çevresine bir daire çizin.

4. Bulması için notları veya küçük hediyeleri gizleyin

Notlar onun yatağında beklemek zorunda değil. İşe gidiyorsa, çantasına, öğle yemeğinin yanına veya kitabının sayfaları arasına bir tane koyun.

Uzaklaşıyorsa, varışta keşfetmesi için çantasına ikinizin küçük bir hediyesini veya bir fotoğrafını saklayın.

5. Bir aşk mektubu yazın

Notlar bunu adalet yapmıyor mu? Tam dolu bir aşk mektubu alın. Ekstra puan için, en beklemediği anda gelmesi için posta yoluyla gönderin.

6. Kartpostallarını gönderin

Onsuz bir yere giderseniz, orada olmasını dilediğinizi belirten bir kartpostal gönderin

Sevgiliye yapılacak sürprizler

Sevgiliye yapılacak sürprizler

7. Bir şiir veya şarkı yazın

Vücudunuzda herhangi bir yaratıcı kemik varsa, utanmayın. Onları kullan! Ona bir sone yazın. Veya, bir gitar konusunda becerikliysen, neden dışarı çıkıp bir şarkı bestelemiyorsun? Ama bunu mutlaka kendin telafi etmek zorunda değilsin. Dışarıda, muhtemelen karşı karşıya gelmeye çalıştığınız duyguları ifade etmiş pek çok şair var .Çevrimiçi arama yapın, ardından şiiri yazın ve postayla gönderin. Veya onun için çerçeveleyin.

Sevdiği bir şairi olduğunu biliyorsanız, başlamak için harika bir yer. Şarkının önünde, çalıp şarkı söyleyebiliyor, ancak beste yapma engeline düşüyorsanız, özel bir olayı kutlamak için bir aşk şarkısının içten bir yorumu her zaman iyi geçecektir

8. Yapmanız gerektiğini bildiğiniz bir işi yapın

Eğer birlikte yaşarsanız, ikiniz işleri eşit şekilde bölüşmüş olacaksınız. Ama onun nefret ettiği ve onun için kolayca yapabileceğiniz bir şeyle uğraşması gerektiğini biliyorsanız, bu kesinlikle takdir edeceği pratik bir sürpriz.Birlikte yaşamazsanız, o zaman daha da takdir edilecektir. Çamaşırları yıka, çamaşırları tak ya da dükkanlara uğra.

9. Hediyeler klasik ama kişiselleştirilmiş olabilir

Ona özel bir gün için ya da onu sevdiğin için bir şeyler almak istiyorsan, kalıplaşmış çiçekler, çikolatalar ve sevimli oyuncaklar iyi bir fikir olabilir.  İçine biraz daha fazla düşünmeniz ve ona sevdiğini bildiğiniz bir şey almanız şartıyla.Bitter çikolata hayranıysa, bir kutu organik bitter çikolatalı şekerleme yapın.Ayçiçeğine kafayı taktıysa ona bir buket al.

Bunlar, Sevgililer Günü veya doğum gününde güzel hediyelerdir, ancak en iyisi onları en az beklediğinde veya biraz almaya ihtiyaç duyduğunda bir sürpriz olarak en iyisidir.

Diğer hediye türleri söz konusu olduğunda, kişiselleştirmeye odaklanın.En sevdiği grubun ya da en sevdiği yazarın son kitabının bir konserine biletlerini alın. Onu dinlediğini ve onu tanıdığını ona göster.

Bir gitar konusunda becerikliysen, neden dışarı çıkıp bir şarkı bestelemiyorsun? Ama bunu kendin telafi etmen çok daha iyi ve özgün olacaktır.
Çoğu istasyonun, dinleyicilerin başkalarına mesaj gönderebileceği günün düzenli saatleri vardır. Kısa ama tatlı bir şey yapın ve ona okunacağını bildiğiniz zaman dinlemesini söyleyin.
Ona özel bir gün için ya da onu sevdiğin için bir şeyler almak istiyorsan, kalıplaşmış çiçekler, çikolatalar ve sevimli oyuncaklar iyi bir fikir olabilir. Hediyeler klasik ama kişiselleştirilmiş olabilir.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.