mor gülün anlamı

Mor Gülün Anlamı ve Sırlarını Açığa Çıkardık…

Mor gül, karmaşık bir anlamı olan bir çiçektir. Mor gülün anlamı  gölge ve tona göre değişir. Mor güller, kraliyet , ihtişam ve sonsuz sihir hissi verebilir . Mor gül genellikle “mistik gül” olarak anılır Mor gülün tonları pastel tonlarda olma eğilimindedir.

Rehberimiz, morun gölgesi, önemi ve oldukça ilginç tarihi ile çeşitli anlamlarda size rehberlik edecek. Mor gülün çeşitli tonları, fantastik buketler yaratmaya çok uygundur. Mor gül vermenin ne zaman uygun olduğunu da özetledik.

Gerçekten unutulmaz bir buket için mor güller göndermek bir büyü ve harikalık havası katacaktır. Çiçek dilinin ince sanatını  kullanmak, güller ve özel günler armağanınıza romantik bir boyut katabilir. Çiçeklerin ve renklerin özel anlamlarındaki kompleks artık yaygın bir bilgi olmadığından , çiçeklerin dilini kullanırken amaçladığınız anlamı pekiştirmek için kişisel bir mesaj içerdiğinizden emin olun . Bununla birlikte, hediyenizi alan kişi , mor gülün her duruma getirdiği büyü ve sevgi havasını kesinlikle takdir edecektir .

Zengin, parlak gül, aşkın sevincinin onurlu ve romantik bir habercisidir. Güzel ve gizemli gül, yüzyıllar boyunca aşk, sadakat, heyecan ve sınırsız tutku mesajlarını iletmiştir.

Gül, aşkın birçok macerasına çok istekli bir katılımcı olduğu için farklı renkler ve çeşitler sembolik anlamlar kazanmıştır. Güllerin içerdiği birçok farklı anlamı okurken, göndermek istediğiniz belirli mesajı aklınızda bulundurun. Her gül belirli bir davet önerirken, ek bir gizli bildiri eklemek onları kabul etmenin sevincini artıracaktır.

Güller uzun zamandır çiçek dünyasının krallığı olmuştur. Yoğun, kadifemsi yaprakları birçok farklı duyu için duyumsaldır. Gülün güzel, ince kokusu, sıradan olanı cennete dönüştürür. Öyleyse, estetik zevklerinize göre taze gül buketi veya taze gül aranjmanınızı seçmekten memnunsanız, birçok görkemli çeşitlerimizin tadını çıkarın. Ancak, farklı gül renklerinde bulunan gizli, sembolik anlamlarla ilgileniyorsanız okumaya devam edin. Güllerinizin şanslı alıcısı, göndermeyi seçtiğiniz düşünceli ve baştan çıkarıcı mesajdan memnun kalacak.

mor gülün anlamı

mor gülün anlamı

Gerçek Bir Mor Gül Var mı?

En saf anlamda gerçek bir mor gül yoktur. Mor güller kategorisi leylak, mavi, erik ve lavanta renklerini içerir. Renkler doğada genellikle pasteldir. Mor gül ilk kez 1800’lü yıllarda ortaya çıktı. Mor gül, Çin’den tanıtılan gül çeşitliliği ile standart Avrupa gülünün bir meleziydi.

Mor Güller Doğal Bir Şekilde Büyür mü?

Tam olarak değil. Mor güller, çoğunlukla beyaz ve pembe ve bazen kırmızı olan diğer güllerin çapraz melezlenmesinin bir sonucudur. Vahşi doğada bulunurlar ve doğal olarak yetiştirilebilirler. Çapraz melezleme veya üreme, lavanta, koyu mor ve bordo dahil olmak üzere daha birçok benzersiz ton ve renge izin verir. Mor güllerin ilk yetiştiricileri Avrupalılardı, daha özel olarak Hollandalılardı.

Mor Gülün Anlamı ve Önemi

Mor gül anlamı, tam rengine, gölgesine, dikenli olup olmadığına ve hatta üzerini örttüğü çiçeklere ve renklere göre büyük ölçüde değişebilir. Mor renk genellikle mistisizm , kraliyet ve sevginin göstergesidir . Mor gül sık sık aşkı, tarzı ve zarafeti gösterir . Morun daha açık tonları , ilk bakışta sevgiyi ve daha koyu tonların daha derin ve uzun vadeli bir aşk ve romantizmi gösterdiği gerçek aşkı ifade ederdi .

Lavanta Gülü Anlamı

Lavanta: Büyü ve mistik sevgiyi yansıtır.

Dikensiz bir lavanta gülü: ilk görüşte aşk.

Derin Mor Gülün Anlamı Nedir?

Koyu mor: kalıcı aşk , bu renk genellikle 25. yılı geçen evlilik yıldönümlerinde görülür.

Zarafet ve zarafet ve lüks .

mor gülün anlamı

mor gülün anlamı

Mavi Gülün Anlamı Nedir?

Mavi gül: Mavi gül doğal olarak bulunmadığından ulaşılamaz anlamına gelir .

Aynı zamanda gizemli ve harika anlamına da gelebilir .

Mor Gül Vermek Ne Zaman Uygundur?

Evlilik yıldönümü

Sevgililer Günü

Anneler Günü

Doğum günleri

Herhangi Romantik Bir Gün

En saf anlamda gerçek bir mor gül yoktur.Mor gül ilk kez 1800'lü yıllarda ortaya çıktı. Mor gül, Çin'den tanıtılan gül çeşitliliği ile standart Avrupa gülünün bir meleziydi.
Zarafet ve lüks anlamlarına gelmetedir. Koyu mor: kalıcı aşk , bu renk genellikle 25. yılı geçen evlilik yıldönümlerinde görülür.
Evlilik yıldönümü, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Doğum günleri, Herhangi Romantik Bir Gün mor gül vermek için uygun bir zamanlamadır.

ADD YOUR COMMENT

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.